Παρελαση Pride - Το Σάββατο η μεγάλη παρέλαση του Thessaloniki Pride : Παρέλαση pride στη θεσσαλονίκη © eurokinnissi.

Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Παρέλαση pride στη θεσσαλονίκη © eurokinnissi. Όταν η παρέλαση του pride περνούσε μπροστά από τον λευκό πύργο, ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες σε άτομα που συμμετείχαν στην πορεία . Από το 2005 το athens pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της lgbtqi+ κοινότητας. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών .

Από το 2005 το athens pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της lgbtqi+ κοινότητας. #PrideNails γιατί σήμερα είναι γιορτή! - Fay's book
#PrideNails γιατί σήμερα είναι γιορτή! - Fay's book from www.faysbook.gr
Το σάββατο η παρέλαση υπερηφάνειας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η παρέλαση υπερηφάνειας της αθήνας, το athens pride, στο κέντρο της αθήνας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Ρεκόρ συμμετοχής στην «παρέλαση υπερηφάνειας» στη βουδαπέστη. Με κεντρικό σύνθημα «ποια κανονικότητα;», πραγματοποιήθηκε η πορεία υπερηφάνειας, η κεντρική εκδήλωση του 9ου thessaloniki pride, . Φωτογραφίες από την παρέλαση υπερηφάνειας στην αθήνα. Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Με σύνθημα αυτό που μας ενώνει παρέλασε πλήθος κόσμου στο athens . Όταν η παρέλαση του pride περνούσε μπροστά από τον λευκό πύργο, ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες σε άτομα που συμμετείχαν στην πορεία .

Με σύνθημα αυτό που μας ενώνει παρέλασε πλήθος κόσμου στο athens .

Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών. Με σύνθημα αυτό που μας ενώνει παρέλασε πλήθος κόσμου στο athens . Όταν η παρέλαση του pride περνούσε μπροστά από τον λευκό πύργο, ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες σε άτομα που συμμετείχαν στην πορεία . Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών . Παρέλαση pride στη θεσσαλονίκη © eurokinnissi. Το σάββατο η παρέλαση υπερηφάνειας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Με κεντρικό σύνθημα «ποια κανονικότητα;», πραγματοποιήθηκε η πορεία υπερηφάνειας, η κεντρική εκδήλωση του 9ου thessaloniki pride, . Γιατί είναι σημαντικό το pride. Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Από το 2005 το athens pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της lgbtqi+ κοινότητας. Ρεκόρ συμμετοχής στην «παρέλαση υπερηφάνειας» στη βουδαπέστη. Φωτογραφίες από την παρέλαση υπερηφάνειας στην αθήνα. Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα.

Παρέλαση pride στη θεσσαλονίκη © eurokinnissi. Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η παρέλαση υπερηφάνειας της αθήνας, το athens pride, στο κέντρο της αθήνας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Γιατί είναι σημαντικό το pride. Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Όταν η παρέλαση του pride περνούσε μπροστά από τον λευκό πύργο, ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες σε άτομα που συμμετείχαν στην πορεία .

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών . Proud Press
Proud Press from lh5.googleusercontent.com
Ρεκόρ συμμετοχής στην «παρέλαση υπερηφάνειας» στη βουδαπέστη. Φωτογραφίες από την παρέλαση υπερηφάνειας στην αθήνα. Το σάββατο η παρέλαση υπερηφάνειας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Από το 2005 το athens pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της lgbtqi+ κοινότητας. Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η παρέλαση υπερηφάνειας της αθήνας, το athens pride, στο κέντρο της αθήνας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Γιατί είναι σημαντικό το pride. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών .

Με σύνθημα αυτό που μας ενώνει παρέλασε πλήθος κόσμου στο athens .

Όταν η παρέλαση του pride περνούσε μπροστά από τον λευκό πύργο, ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες σε άτομα που συμμετείχαν στην πορεία . Το σάββατο η παρέλαση υπερηφάνειας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Με σύνθημα αυτό που μας ενώνει παρέλασε πλήθος κόσμου στο athens . Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών. Με κεντρικό σύνθημα «ποια κανονικότητα;», πραγματοποιήθηκε η πορεία υπερηφάνειας, η κεντρική εκδήλωση του 9ου thessaloniki pride, . Γιατί είναι σημαντικό το pride. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών . Από το 2005 το athens pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της lgbtqi+ κοινότητας. Παρέλαση pride στη θεσσαλονίκη © eurokinnissi. Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Φωτογραφίες από την παρέλαση υπερηφάνειας στην αθήνα. Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ρεκόρ συμμετοχής στην «παρέλαση υπερηφάνειας» στη βουδαπέστη.

Όταν η παρέλαση του pride περνούσε μπροστά από τον λευκό πύργο, ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες σε άτομα που συμμετείχαν στην πορεία . Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Με κεντρικό σύνθημα «ποια κανονικότητα;», πραγματοποιήθηκε η πορεία υπερηφάνειας, η κεντρική εκδήλωση του 9ου thessaloniki pride, . Με σύνθημα αυτό που μας ενώνει παρέλασε πλήθος κόσμου στο athens .

Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές ατόμων που πέταξαν πέτρες στην
Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές ατόμων που πέταξαν πέτρες στην from www.voria.gr
Με κεντρικό σύνθημα «ποια κανονικότητα;», πραγματοποιήθηκε η πορεία υπερηφάνειας, η κεντρική εκδήλωση του 9ου thessaloniki pride, . Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών. Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Φωτογραφίες από την παρέλαση υπερηφάνειας στην αθήνα. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών . Ρεκόρ συμμετοχής στην «παρέλαση υπερηφάνειας» στη βουδαπέστη. Γιατί είναι σημαντικό το pride.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών .

Με σύνθημα αυτό που μας ενώνει παρέλασε πλήθος κόσμου στο athens . Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κορύφωση των εορτασμών . Το απόγευμα του σαββάτου (11/09) η αθήνα γιορτάζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Όταν η παρέλαση του pride περνούσε μπροστά από τον λευκό πύργο, ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες σε άτομα που συμμετείχαν στην πορεία . Ρεκόρ συμμετοχής στην «παρέλαση υπερηφάνειας» στη βουδαπέστη. Με κεντρικό σύνθημα «ποια κανονικότητα;», πραγματοποιήθηκε η πορεία υπερηφάνειας, η κεντρική εκδήλωση του 9ου thessaloniki pride, . Παρέλαση pride στη θεσσαλονίκη © eurokinnissi. Γιατί είναι σημαντικό το pride. Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Από το 2005 το athens pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της lgbtqi+ κοινότητας. Το σάββατο η παρέλαση υπερηφάνειας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Φωτογραφίες από την παρέλαση υπερηφάνειας στην αθήνα. Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών.

Παρελαση Pride - Το Σάββατο η μεγάλη παρέλαση του Thessaloniki Pride : Παρέλαση pride στη θεσσαλονίκη © eurokinnissi.. Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών. Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η παρέλαση υπερηφάνειας της αθήνας, το athens pride, στο κέντρο της αθήνας με σύνθημα «αυτό που μας ενώνει». Σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του pride, αλέξανδρος καπετάνου. Ρεκόρ συμμετοχής στην «παρέλαση υπερηφάνειας» στη βουδαπέστη. Από το 2005 το athens pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της lgbtqi+ κοινότητας.